Verhuurmakelaar Amsterdam

Verhuurmakelaar Amsterdam

Zoek niet langer naar een verhuurmakelaar Amsterdam. Kies voor Expats Verhuur Amsterdam! Een verhuurmakelaar met veel ervaring op de Amsterdamse woningmarkt en gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Expats zijn een groeiende groep huurders. Maar liefst 4% van alle werknemers in Amsterdam is expat. Deze expats zoeken allemaal een tijdelijke huurwoning in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Na de verhuurperiode komt de woning weer vrij voor bijvoorbeeld een nieuwe verhuurperiode of verkoop. Ideaal voor verhuurders die zelf in het buitenland verblijven of voor verhuurders van een te koop staande woning.

Verhuurmakelaar Amsterdam: stappenplan

Expats Verhuur Amsterdam heeft een stappenplan opgesteld waar u rekening mee dient te houden als u uw woning wilt verhuren. Wij ondersteunen u met deze stappen en zullen u voorzien van professionele informatie over bijvoorbeeld huurprijs.

  • Bereken de totale kosten van het verhuren van uw woning. Dit is inclusief o.a. gas, water, licht en hypotheekkosten.
  • Gemeubileerd of ongemeubileerd huren? Gemeubileerd huren is zeer gewild door expats.
  • Schat de huurprijs in. Wij schatten de huurprijs in aan de hand van o.a. puntenberekening van uw woning.
  • Vergelijk huurprijs met de kosten.
  • Screen de huurder. Expats Verhuur Amsterdam screent huurders op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid.
  • Houd rekening met de wetgeving omtrent de huurmarkt. Uw makelaar brengt u op de hoogte van alle wetten en regels en stelt een juridisch degelijk huurcontract op.
  • Onderhoud van de woning. U kunt ook kiezen voor vastgoedbeheer van Expats Verhuur Amsterdam.

Interesse in Verhuurmakelaar Amsterdam: Expats Verhuur Amsterdam? Vul het formulier in om uw woning aan te melden en er wordt snel contact met u opgenomen.