Appartement verhuren Amsterdam

Appartement verhuren Amsterdam

Appartement verhuren Amsterdam aan expats via Expats Verhuur Amsterdam! Expats zijn een groeiende groep huurders, momenteel is meer dan 4% van alle werknemers is Amsterdam expat en dit aantal stijgt jaarlijks. Het zijn betrouwbare huurders met een stabiel inkomen. Omdat zijn tijdelijk in Nederland werken zijn zij opzoek naar een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Dit is ideaal voor verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, bijvoorbeeld voor werk of om te reizen. Of voor verhuurders die tijdelijk hun te koop staande woning willen verhuren. Dit gebeurt meestal via de leegstandswet en houdt in dat u uw appartement kunt verhuren terwijl deze te koop staat. Andere voordelen zijn dat u beperkte huurbescherming mag garanderen en zelf de huurprijs mag bepalen.

Appartement verhuren Amsterdam: via Expats Verhuur Amsterdam

Wij zijn een makelaar met veel connecties op de huurmarkt gericht op expats. Zo is de kans groot dat wij een expat vinden voor uw appartement. Zo hebben wij connecties met onder andere Philips en de Universiteit van Amsterdam, die vaak expats inhuren. Uw appartement wordt ook geplaatst op websites speciaal gericht op expats, om de kans te vergroten dat wij snel een huurder vinden. Wij controleren de achtergrond van uw potentiële huurder grondig: identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast zorgen wij ook voor bijvoorbeeld een degelijk contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Interesse in appartement verhuren Amsterdam via Expats Verhuur Amsterdam? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op nadat u het formulier heeft ingevuld.