Huis verhuren Amsterdam

Huis verhuren Amsterdam

Uw huis verhuren Amsterdam doet u via Expats Verhuur Amsterdam! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van onder andere kamers, appartementen, woonhuizen en studio’s. Verhuur voor onbepaalde tijd of tijdelijk, gemeubileerd of ongemeubileerd: alles is mogelijk bij Expats Verhuur Amsterdam!

Huis verhuren Amsterdam: verhuren aan expats

Expats Verhuur Amsterdam is gespecialiseerd in het verhuren aan expats, maar u kunt ook bij ons terecht voor het verhuren aan alle andere verhuurders. Expats zijn ingehuurde buitenlandse werknemers met een hoog inkomen en een hoge opleiding. Een voorbeeld zijn IT-ers uit India die Nederlandse computersystemen onderhouden. Door de tijdelijke aard van hun arbeidsovereenkomst zijn expats opzoek naar tijdelijke huurwoningen. Omdat zij vaak nog een koopwoning hebben in hun thuisland, en het meubilair daar laten staan, zijn gemeubileerde huurwoningen zeer gewild. In sommige gevallen wordt huisvesting betaald door de werkgever, wat expats zeer betrouwbare huurders maakt!

Huis verhuren Amsterdam: wat doen wij voor u?

Expats Verhuur Amsterdam heeft veel connecties met partijen gericht op expats. Ook hebben wij contact met bedrijven die expats inhuren zoals Shell en de Universiteit van Amsterdam. Wij zorgen voor een goedlopende huurperiode, met een degelijk contract. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het beheren van uw huis.

Geïnteresseerd in de verhuur van uw huis in omgeving Amsterdam via Expats Verhuur Amsterdam? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!