Makelaar verhuur Amsterdam

Makelaar verhuur Amsterdam

Een professionele makelaar verhuur Amsterdam vindt u in Expats Verhuur Amsterdam! Met jarenlange ervaring in het verhuren van woningen en een specialisatie in expats heeft u een goede partner voor het snel verhuren van uw huis. Wij zorgen voor een goed gescreende huurder, op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen een inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode.

Makelaar verhuur Amsterdam: Expat verhuur

Expats zijn werknemers uit het buitenland uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Hoewel zij  hoog opgeleid zijn en genieten een hoog inkomen, wordt soms de huisvesting volledig betaalt door de werkgever. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats worden meestal voor een paar jaar ingezet, vaak 1 tot 3 jaar, daarna vertrekken ze weer naar een ander land. Bekend voorbeeld zijn werknemers van Shell. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning. Doordat zij een hoog inkomen hebben, zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment, die andere huurders niet kunnen of willen betalen.

Makelaar verhuur Amsterdam: vastgoedbeheer

Ook kunt u bij Expats Verhuur Amsterdam terecht voor het beheren van uw verhuurde woning. Dit is een uitkomst voor verhuurders die zelf gedurende de verhuurperiode in het buitenland verblijven. Maar ook voor verhuurders die graag een ervaren partner in beheer hebben is het een goede oplossing! Expats Verhuur Amsterdam biedt financieel en technisch beheer aan. Bij financieel beheer zorgen wij dat maandelijks de huur wordt geint en dat facturen worden verstuurd. Bij technisch beheer helpen wij met het oplossen van technische problemen.

Geïnteresseerd in verhuren via makelaar verhuur Amsterdam: Expats Verhuur Amsterdam? Neem contact op via het aanmeldformulier. U wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd.