Woningoverzicht

Studio, Govert Flinckstraat, Amsterdam

Indeling: 

Deze prachtige studio in hartje Pijp ligt op de tweede verdieping en is net geheel gerenoveerd. 

U komt de woning binnen en bevindt zich direct in de gezellige woonkamer van de studio. Deze beschikt over een ruime bank en een eettafel met twee stoelen. Door het drietal grote ramen strijken de zonnestralen hier heerlijk neer.

Er is een televisie aanwezig in de woonkamer en ook is er een prachtige schouw waar bijvoorbeeld een vaas kan worden neergezet. 

Uiteraard is er ook aan kookcomfort gedacht, de keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi oven.

Een twee persoonsbed is aanwezig met aan beide zijden kast/opbergruimte. 

De badkamer is voorzien van een fonteintje, een zwevend toilet en een inloopdouche

Ligging:

Het appartement is gelegen midden in de gezellige en hippe De Pijp. De wijk staat bekend om de leukste winkeltjes, bars, terrassen en uitstekende restaurants. De woning is gelegen in een rustige straat om de hoek van het Sarphatipark en de inmiddels populairste en hipste straat van de Pijp: De van Woustraat.
Op loopafstand van de welbekende Albert Cuypmarkt en de Utrechtsestraat. Het appartement heeft een goede bereikbaarheid met de auto. Het openbaar vervoer is uitstekend, metrohalte De Pijp van de Noord-Zuidlijn ligt op enkele minuten lopen, net als verschillende bus en tramlijnen in de nabije omgeving.

Huurprijs per maand: €1350 excl GWL + Tv en Internet 

Borg: een maand huur

Vindt u deze aanbieding op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het huidige assortiment:
https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/amsterdam

Voor meer informatie of een gratis bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met:

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61

1011 RP Amsterdam

020-2246050
amsterdam@123wonen.nl


Lay-out:

This beautiful studio in the heart of Pijp is on the second floor and has just been completely renovated.

You enter the house and you are directly in the cozy living room of the studio. This has a spacious sofa and a dining table with two chairs. The sun’s rays settle wonderfully through the three large windows.

There is a television in the living room and there is also a beautiful fireplace where, for example, a vase can be placed.

Of course, cooking comfort has also been thought of, the kitchen is equipped with all necessary appliances, such as a 4-burner gas hob, extractor hood, dishwasher and a combi oven.

A double bed is available with cupboard / storage space on both sides.

The bathroom has a sink, a floating toilet and a walk-in shower

Surroundings:

The property is located in the centre of the attractive, trendy De Pijp district, which is known for its excellent shopping, bars, terraces, and restaurants. It is situated on a quiet street around the corner from Sarphatipark and what has become the most popular and trendy street in De Pijp: Van Woustraat. It is within walking distance from the well-known Albert Cuyp market and Utrechtsestraat. The property is easily accessible by car and public transport, with De Pijp metro station on the North-South line within walking distance (just a few minutes away) and several bus and tram stops nearby.

Rent per month: €1350 excl GWL + Tv & Internet 

Deposit: one month rent

Do you find this offer on another website? Check our own website for the current range:
https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/amsterdam

For more information or a free viewing we invite you to contact:

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61

1011 RP Amsterdam

020-2246050
amsterdam@123wonen.nl

Leave a Comment