Woningoverzicht

Eengezinswoning Stettineiland, Amsterdam

Prijs: € 2500 per maand


LET OP: DEZE WONING IS BESCHIKBAAR VOOR 7 MAANDEN!

Het nieuwe wonen in Amsterdam, in een grachtenpand! Een fijn familiehuis van circa 170m2 aan het water met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een fijn dakterras. 

Indeling:

In het souterrain heeft u een entree vanuit de parkeergarage. Een wasruimte bevindt zich hier met een wasmachine en een droger. Een extra woonkamer met een ruime bank en een grote televisie. Er bevindt zich een separaat toilet. 

De hoofdingang van de woning bevindt zich op de begane grond. Een open living met hoge plafonds, met openslaande deuren naar de waterkant. Een ruime ronde eettafel en een luxe keuken van alle gemakken voorzien. 

1e verdieping:
Twee ruime slaapkamers (aan de voor- en achterzijde), hal, separate wc en badkamer met douche, ligbad en wastafel. 

De slaapkamer gelegen aan de voorkant beschikt over een twee persoonsbed en heeft de mogelijkheid tot een inloopkast. De aan de achterkant gelegen slaapkamer is momenteel ingericht als babykamer. Beide slaapkamers hebben veel lichtinval van buiten. 

2e verdieping:
Loft-achtige ruime (slaap)kamer met 3,5 meter hoge nok. Een prachtige werk ruimte met een eigen trap die leidt naar de derde ruime slaapkamer. Op de overloop bevindt zich een badkamer met een wastafel en een douche en een ruim dakterras op het zuiden van circa 15m2. 

 

Omgeving:

De woning is gelegen in de buurt Houthavens West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Prijs per maand: € 2500 exclusief GWL

Beschikbaar van: 01-01-2020 tot 01-08-2020.

Borg: twee maanden huur

Vindt u deze aanbieding op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het huidige assortiment:
https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/amsterdam

Voor meer informatie of een gratis bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met:

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61 1011 RP Amsterdam

020-2246050
amsterdam@123wonen.nl

Leave a Comment