Woningoverzicht

Benedenwoning Prinsengracht, Amsterdam

Prijs: € 3850 per maand


In het hart van Amsterdam, een zeer smaakvol en volledig gerenoveerd 2-kamer split level appartement beschikbaar. Na een lange tijd van renovatie is dit huis terug op de markt en u zou weer de bewoners van deze woning kunnen gaan worden. Het appartement is gelegen op de begane grond van de Prinsengracht. Een grachtenpand met de status “Rijks monument”. De locatie ligt dicht bij de populaire 9 straatjes.

Het appartement wordt gestoffeerd op het moment, maar kan ook volledig worden ingericht in overleg met de eigenaren. Het appartement is rustig en vrij, als gevolg van de dubbele beglazing aan de voorkant en de achterkant en tevens plafond en vloerisolatie. Het gehele appartement is afgewerkt met mooie en hoogwaardige materialen en heeft een parketvloer in de gehele woning. Door de twee 5 meter hoge ramen is de woning voorzien van veel licht. 

Het appartement bestaat uit: een 5 meter hoge woonkamer met een prachtige handgemaakte open haard en een werkende schoorsteen, een eethoek, een moderne en volledig uitgeruste (Miele) keuken, een apart toilet, beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met aparte douche en en een wastafel. In de kelder is er een zeer ruime grote badkamer met een groot ligbad. In de kelder is er een ruimte voor het plaatsen van een wasmachine en droger.

Beschikbaar per direct voor de prijs van 3850, – per maand exclusief de kosten voor nutsvoorzieningen.

 

Leave a Comment