Woningoverzicht

Benedenwoning Geuzenstraat, Amsterdam

Prijs: € 1475 per maand


De woning, gelegen in het geliefde “Geuzenhof II” complex, heeft een fraai uitzicht aan de voorzijde over een plantsoentje met twee stevige bomen. Vanaf het balkon aan de achterzijde heb je een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, die door de vereniging uitstekend wordt onderhouden. Een mooie, rustige locatie met veel groen zorgt voor een aangename woonomgeving.

In de buurt ben je van alle gemakken voorzien. Een heel scala aan winkels is om de hoek. Dagelijkse boodschappen vind je bijvoorbeeld bij Albert Heijn, een warme bakker en Stach food. Daarnaast biedt de directe omgeving een ruim aanbod aan leuke eet- en drinkgelegenheden, zoals Fier, Café Thuys, Fa. Speijkervet en ga zo maar door. Ook trekpleister De Foodhallen, naast de Ten Katemarkt, is op loopasfstand gelegen. Op de fiets ben je binnen enkele minuten in Westerpark, Vondelpark, de Jordaan, het centrum en de stations Sloterdijk en Centraal. Voor fitness kun je in hetzelfde gebouw terecht bij sportschool Van de Berg. De A10 is snel te bereiken met de auto. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar. Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek.

De woning heeft een mooie grote woonkamer met fijne zithoek en eetgelegeneheid. De badkamer is onlangs gerenoveerd en dus in goede staat. 

Deze woning zal geheel gemeubileerd worden aangeboden. 

Prijs per maand 1400 inclussief kosten voor gwl en internet

Beschikbaar per 1-02-2017

Leave a Comment