Woningoverzicht

Appartement President Kennedyplantsoen, Amsterdam

Prijs: € 1395 per maand


In een modern en recent opgeleverd appartementencomplex aan de President Kennedylaan. gelegen op de tweede verdieping, 2-kamer appartement
Uitstekend gelegen ten opzichte van de snelwegen A2 en A10, dichtbij de Amstel, de RAI, NS-station, winkels op de Maas-, Schelde- en Rijnstraat. 52 m2. Volledig gemeubileerd en een lift.

Het appartementcomplex is recent opgeleverd en beschikt over moderne voorzieningen en energiezuinige installaties. Er is een ruim gemeenschappelijk dakterras waar de bewoners in de zomer van de zon kunnen genieten. Verder beschikt elke woonlaag over een wasruimte.
Het appartement is modern, geheel afgestuct met glad stucwerk en compleet uitgerust. Via een videofoon/intercom kunt u uw gasten binnenlaten. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, koel-vries combinatie, vaatwasser en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en zowel een bad als rainshower. Vanuit het appartement geven 4 verschillende openslaande raamkozijnen toegang tot het ruime balkon over de gehele breedte van het appartement.

Indeling:
Entrée, woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, badkamer, kleine slaapkamer/werkkamer en grote slaapkamer.
Voorts beschikt het appartement over een berging ca. 2 m2 van op de begane grond waar fietsen e.d. kunnen worden geplaatst.

Bijzonderheden:
– Licht appartement;
– Perfect geisoleerd en voorzien van isolatieglas en vloerverwarming; zeer lage
energiekosten
– Veel stopcontacten/ internet
– Ruim balkon;
– Geen gasverbruik;;
– Direct beschikbaar;
– Waarborgsom t.h.v. 2 maanden;

Kosten zijn 1395,- per maand excl kosten gwl 

Behandelend kantoor

123Wonen Amsterdam
Johannes van der waalsstraat 61h
1098 PG Amsterdam
020-2246050

Leave a Comment