Woningoverzicht

Appartement, Nicolaas Beetsstraat, Amsterdam

Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke appartement in de Nicolaas Beetsstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 66 m2 en is gebouwd in 1893.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning heeft twee slaapkamers en tussen de woonkamer en de slaapkamerin zit een afsluitbare tussenkamer die nu is ingericht als eetkamer. 

De grote slaapkamer aan de voorzijde is ruim opgezet en voorzien van een mooi ruim twee persoons bed. Aan de zijkant van de master bedroom zit ook nog een kleinere slaapkamer vast die momenteel dienst doet als kantoorruimte. 

De geheel nieuwe badkamer is voorzien van een enkele wastafel en ruim opgezette inloopdouche. 

De keuken is ook vrij recent geplaatst en is voorzien van alle moderne gemakken. 

 

De woning is per direct beschikbaar en de prijs per maand bedraagt 1450 euro excl kosten voor gwl internet en tv. 

 

 


This characteristic apartment is located in Amsterdam in the Nicolaas Beetsstraat. The apartment has a living area of ??66 m2 and was built in 1893.

The house is easily accessible with many amenities in the area. Located within cycling distance of the center of Amsterdam, walking distance from a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 4-minute drive away.

The house has two bedrooms and between the living room and the bedroom is a lockable intermediate room that is now furnished as a dining room.

The large bedroom at the front is spacious and has a nice spacious double bed. To the side of the master bedroom is also a smaller bedroom that currently serves as an office space.

The completely new bathroom has a single sink and spacious walk-in shower.

The kitchen has also been installed quite recently and is equipped with all modern conveniences.

 

The house is available immediately and the price per month is 1450 euros excluding costs for internet and TV.

Leave a Comment