Woningoverzicht

Appartement Marskramerstraat, Amsterdam

Prijs: € 1700 per maand


Indeling:

U betreedt de woning via de hal. De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken. 

Het appartement heeft de beschikking over 2 slaapkamers van goed formaat. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Een ruime en lichte woonkamer met toegang tot het ruime balkon. De open keuken is van alle luxe gemakken voorzien. Een ruime eettafel en een fijne hoekbank zijn aanwezig in de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een ligbad en een dubbele wasbak. In de woning is een separaat toilet aanwezig. De gehele woning heeft een keurige wandafwerking.

Een wasmachine en een droger zijn aanwezig. 

Ligging:

Tuindorp-Oostzaan in Noord Amsterdam heeft nog dat authentieke Amsterdamse karakter, het is een gemoedelijke en gezellige buurt met een dorps gevoel, maar met de voordelen van de grote stad. Voor de dagelijkse boodschappen kan men terecht op het Zonneplein of in winkelcentrum Molenwijk. Winkelcentrum Boven ‘t IJ is een wat verder gelegen mogelijkheid.

Het natuurgebied ‘t Twiske biedt legio recreatie mogelijkheden als wandelen, fietsen, hardlopen en zwemmen. Er is volop avond entertainment op het steeds populairder wordende NDSM-terrein. Hier vindt u onder andere het populaire PLLek, Freddy’s Bar & Kitchen, Café Noorderlicht, de IJ-kantine en Loetje aan ‘t IJ. De Ringweg Amsterdam (A10) en zijn uitvalswegen zijn op enkele minuten afstand met de auto. Met de fiets ben je binnen vijftien minuten in ‘t Twiske of via de pont op het Centraal Station. Station Sloterdijk is met de bus binnen vijftien minuten te bereiken. Ook de halte Noord van de Noord/Zuidlijn is in vijftien minuten te bereiken met de bus, zonder overstappen.

Huurprijs per maand: € 1700 excl GWL

Beschikbaar per: 08-04-2020 

Borg: twee maanden  huur 

Vindt u deze aanbieding op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het huidige assortiment:
https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/amsterdam

Voor meer informatie of een gratis bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met:

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61 1011 RP Amsterdam

020-2246050
amsterdam@123wonen.nl

Leave a Comment