Woningoverzicht

Appartement Hemonystraat, Amsterdam

Prijs: € 1700 per maand


In de rustige Hemonystraat, in de mooie en populaire Pijp, gebied van Oud-Zuid bieden wij deze prachtige woning te huur aan. Dit volledig ingerichte appartement is geheel gerenoveerd, met oog voor detail. Achter de voordeur vindt u een warme en stijlvolle leefruimte.

Opgang vanaf de straat via de centrale entree komt u uit in een lichte ruime woonkamer voorzien van meerdere grote raampartijen en een half open keuken. In de wonig is voldoende bergruimte en er is een badkamer / toilet ruimte.  Aan de zijkant van de woning ligt een ruime slaapkamer. 

De woning is geheel gemeubileerd en kan per direct worden bewoond. 

Iedereen kent De Pijp, de gezellige, warme en sympathieke buurt aan de rand van het Centrum en tussen Oud Zuid en Oost gelegen. Niet voor niets wordt dit het Nieuwe Centrum genoemd; hier ga je naartoe als je wilt winkelen, lekker uit eten of gewoon genieten van al het ongedwongene van Amsterdam. Maar ook als je snel wilt uitwijken naar buiten de stad, of juist volop van de stad genieten. Het vormt hiervoor de ideale uitvalsbasis.

De buurt kent inmiddels een ongekende populariteit, onder jong en oud, veeleisend of ontdekkend, internationaal of Amsterdammers met kinderen of juist rustig zonder. Alles is mogelijk en alles is even volop genieten hier.

Prijs per maand €1700,- euro excl kosten voor GWL. 

 

Behandelend kantoor

123Wonen Amsterdam
Johannes van der waalsstraat 61h
1098 PG Amsterdam
020-2246050

Leave a Comment