Woningoverzicht

Appartement Andreas Bonnstraat, Amsterdam

Prijs: € 2500 per maand


Let op: beschikbaar voor 6,5 maanden vanaf 16-01-2020 tot 31-07-2020. 

Indeling:

Deze prachtige woning bevindt zich op de begane grond en beschikt over een eigen ingang.

In de woonkamer bevindt zich een ruime eetta fel. Aan de achterkant van de woning is een tuin aanwezig, waarin u in het voorjaar kunt genieten aan de houten tafel. 

De keuken is van alle luxe gemakken voorzien. Een kookeiland is aanwezig en ook is het mogelijk aan het kookeiland te dineren, namelijk door de aanwezige barkrukken

De ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning, heeft een twee persoonsbed en heeft genoeg kastruimte om uw kleding in op te kunnen bergen.

In de kleine kamer ook aan de voorzijde is voorzien van een slaapbank, maar ook kan hier een werkkamer van gemaakt worden. 

De badkamer is voorzien van een douche en een ligbad en beschikt over een dubbele wasbak. 

De woning is beveiligd met rolluiken. 
Omgeving:
De woning ligt in de Oosterparkbuurt, met Carré, Artis en met het Oosterpark en de Weesperzijde om de hoek! Amsterdam Oost heeft ontzettend veel te bieden en heeft een zeer gevarieerd aanbod aan leuke restaurants, hippe koffietentjes, gezellige barretjes. Zoals bijvoorbeeld De Biertuin, Bar Bukowski, Smoking Barrels, Coffe Bru en Bar Maxwell. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de vele buurtwinkels zoals Eric’s delicatessen aan het Beukenplein of de Albert Heijn om de hoek. De Dappermarkt en winkelgebied Oostpoort aan de Linnaeusstraat zijn op loopafstand. Het Oosterpark heeft allerlei voorzieningen zoals mooie speeltuinen, pierenbad, picknickveld, openbare tennisbaan en mooie terrassen. Het Centrum van Amsterdam ligt op nog geen 10 minuten fietsen. Het appartement ligt perfect voor de diverse uitvalswegens met de Wibautstraat om de hoek richting de s112.

Huurprijs per maand: € 2500 excl. GWL

Beschikbaar vanaf: 16-01-2020

Borg: een maand huur 

Vindt u deze aanbieding op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het huidige assortiment:
https://www.123wonen.nl/verhuurmakelaar/amsterdam

Voor meer informatie of een gratis bezichtiging nodigen wij u uit om contact op te nemen met:

123Wonen Amsterdam
Nieuwe Herengracht 61 1011 RP Amsterdam

020-2246050
amsterdam@123wonen.nl

Leave a Comment